BREDDE

Rotaryon er en foregangsklubb i å legge til rette for breddesatsing innenfor esport. Vi verdsetter mangfoldet av talenter og interesser i vårt samfunn, og er dedikert til å tilby et positivt og inkluderende miljø for alle våre medlemmer. Vår breddesatsing er grunnsteinen i vår filosofi om åpen tilgang til esport.

Med fokus på inkludering og fellesskap, tilbyr vi en rekke aktiviteter og arrangementer for å engasjere medlemmene på alle nivåer. Vårt mål er å sikre at hvert medlem får mulighet til å utvikle seg som spiller, uavhengig av deres erfaring eller ferdighetsnivå. Vi har troen på at det er plass til alle i esportens verden, uansett ambisjonsnivå.

Vi er stolte av å tilby en plattform hvor alle kan føle seg verdsatt og inkludert. Vårt arbeid strekker seg utover å bare være en klubb – vi er en familie. I Rotaryon får du mulighet til å vokse, lære og utfordre deg selv i et støttende og vennlig fellesskap. Vi legger vekt på respekt, fair play og positiv konkurranse, og ser frem til å ønske deg velkommen i vår breddesatsing. Vi mener at alle fortjener en sjanse til å skinne i esportens spennende verden.

AKADEMI

Rotaryon Akademi er vårt dedikerte talentutviklingsprogram, designet for å oppdage og dyrke de neste generasjonene av esportstjerner. Med en kombinasjon av profesjonell coaching, teknisk opplæring og mentalt støtte, fokuserer vi på å bygge komplette spillere som kan utføre på toppnivå i alle aspekter av esport.

Vi tror på at potensialet for å bli en utmerket esportutøver ligger i enhver spiller, og vår oppgave er å gi dem verktøyene og ressursene de trenger for å oppnå sitt fulle potensiale. Vi tilbyr et stimulerende læringsmiljø, hvor spillerne får mulighet til å utvikle sine ferdigheter, lære nye taktikker, og forstå de komplekse dynamikkene i esportkonkurranse.

Rotaryon Akademi er ikke bare om å bygge ferdigheter, men også om å dyrke karakter. Vi verdsetter sportsånd, teamwork, og respekt for andre spillere. Vi oppmuntrer til en kultur av vedvarende læring og forbedring, og vi støtter hver spiller i deres reise mot esportssuksess. Ved å bli en del av Rotaryon Akademi, blir du en del av en gruppe lidenskapelige spillere som deler din kjærlighet for esport og dine ambisjoner om å nå toppen.

ELITE

Vårt Elite-lag utgjør Rotaryons fremste utøvere innen esports, som kjemper på de øverste nivåene i landet. Blant våre meritter er norgesmesterskap i Rocket League og SSBU, og en bronse i Simracing NM. Disse engasjerte og fokuserte spillerne er viktige rollemodeller innenfor vår klubb, som viser våre yngre medlemmer hva en kan oppnå med dedikasjon og lidenskap. 

Med et miljø som fremmer konkurranseevne og utvikling, gir vi våre eliteutøvere de ressursene de trenger for å trene effektivt, forbedre seg og nå sitt fulle potensiale. Vårt mål er ikke bare å delta på toppnivå, men å gjøre vårt beste og representerer klubben vår med stolthet.

Rotaryon Elite er mer enn bare et lag - det er et symbol på hva dedikasjon og samarbeid kan oppnå. Med hver kamp, hver seier, og hver utfordring, skaper vi minneverdige øyeblikk og lærer verdifulle leksjoner som driver oss fremover.


Per 2023 stiller vi elitelag i Rocket League, SSBU, Simracing og Valorant.