VI ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL Å PRØVESPILLE HOS OSS

VELKOMMEN TIL Rotaryon Esports

I hjertet av den digitale verden, der virtuelle og virkelige erfaringer veves sammen, finner du Rotaryon - en dynamisk, ambisiøs og fremtidsrettet eSport-klubb. Vi ble etablert med en drøm om å skape en plattform der spillere på alle nivåer kan komme sammen, dele sin lidenskap for gaming, og realisere sitt fulle potensial.

I Rotaryon er vi mer enn bare en klubb - vi er en familie av dedikerte gamere, entusiaster, og drømmere som er bundet sammen av kjærligheten til eSport. Fra våre breddesatsninger, som gir et innbydende og inkluderende fellesskap, til akademiet vårt, som nærer fremtidens talent, og vårt elitelag som konkurrerer på de høyeste nivåene, jobber vi utrettelig for å skape muligheter for vekst, læring og suksess.

Vi tror sterkt på kraften i samarbeid og fellesskap, og vi streber etter å oppnå det beste både innenfor og utenfor gamingarenaen. Med et sterkt engasjement for innovasjon og kontinuerlig forbedring, er vi alltid på utkikk etter nye måter å engasjere, inspirere og styrke vårt fellesskap.


Vår visjon er klar: Å forme fremtiden for eSport, og inspirere den neste generasjonen av gamere, ved å bygge en bærekraftig plattform for lidenskap, talent, og samarbeid. Uansett om du er en ung gamer på jakt etter veien til profesjonell gaming, en ivrig fan, eller en partner som ønsker å bli en del av vår reise, er du velkommen til å bli med i Rotaryon-familien.


Velkommen til Rotaryon. Her starter din gamingreise.

JENTEGAMING

Vi i Rotaryon tror på likestilling og oppmuntrer jenter til å ta steget inn i esport-verdenen. Med oss er det plass til alle på laget!


FASCILITETER

Med en profesjonell arena for e-sport tar vi konkurransen til neste nivå. Vår toppmoderne arena gir mulighet for at våre spillere kan demonstrere ferdighetene sine under optimale forhold.


FELLESSKAP 

I Rotaryon er vi mer enn bare et lag - vi er en stor familie. Her bygger vi sterke vennskap og støtter hverandre, både i og utenfor spillverdenen.

GENERASJONSGAMING

Hos Rotaryon tror vi på å knytte generasjoner sammen gjennom e-sport. Vi skaper trygge, inkluderende og morsomme omgivelser for alle aldre, og fremmer en positiv kultur rundt gaming som en sosial aktivitet.

INKLUDERING

 I Rotaryon streber vi etter å være et sted hvor ingen står på sidelinjen. Vi tror på en inkluderende atmosfære, der alle er velkomne uansett ferdighetsnivå, alder eller bakgrunn.

VINNERKULTUR

I Rotaryon legger vi vekt på konkurransedyktighet og utvikling. Med sterk tro på vårt potensial, streber vi alltid etter å heve nivået og kjempe for seieren, enten det er på lokalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå.


BLI EN DEL AV FAMILIEN

 

Hos Rotaryon er alle medlemmer viktige, uansett rolle. Vi dyrker et samhold som strekker seg utover det virtuelle. Gjennom å bli en del av Rotaryon-familien, får du muligheten til å vokse, lære, konkurrere og skape minnerike øyeblikk i et støttende og inkluderende miljø. Bli med oss, og bidra til å forme fremtiden for esport!